Przepis i sposób przygotowania na: Malinki pod bezową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Malinki pod bezową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinki-pod-bezowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Malinki pod bezową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinki-pod-bezowa-pierzynka2-2.jpg)
W ten sposób upiec dwa placki.
![Krok 3 - Malinki pod bezową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinki-pod-bezowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Malinki pod bezową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinki-pod-bezowa-pierzynka4-2.jpg)
![Krok 5 - Malinki pod bezową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinki-pod-bezowa-pierzynka5-2.jpg)
![Krok 6 - Malinki pod bezową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/malinki-pod-bezowa-pierzynka6-2.jpg)
masło lub margaryna | 15 dag |
żółtko jajek | 6 sztuk |
cukier puder | 10 dag |
mąka tortowa | 20 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
białko | 6 sztuk |
cukier kryształ | 25 dag |
śmietana 30% | 800 ml |
cukier puder | 4 łyżki |
śmietan fix | 5 sztuk |
galaretka malinowa | 3 750 ml |
maliny mrożone | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: