Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane Pieczarki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Marynowane Pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-pieczarki5-2.jpg)
![Krok 2 - Marynowane Pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-pieczarki6-2.jpg)
![Krok 3 - Marynowane Pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-pieczarki7-2.jpg)
![Krok 4 - Marynowane Pieczarki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/marynowane-pieczarki8-2.jpg)
pieczarki | 1 kg |
marchewka | 2 szt |
cebula | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 8-10 szt |
ziele angielskie | 8-10 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 szt |
sól | 1 lyzcezka |
woda letnia | 600 ml |
ocet | 250 ml |
cukier | 2 lyzeczki |
sól do smaku | 2 lyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: