Przepis i sposób przygotowania na: Medaliony z polędwicy wołowej na szpinaku - Krok po kroku
Kroki postępowania
![Krok 5 - Medaliony z polędwicy wołowej na szpinaku - Krok po kroku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/medaliony-z-poledwicy-wolowej-na-szpinaku-krok-po-kroku1-2.jpg)
polędwica wołowa | 650 g |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 1 łyżka |
masło klarowane | 3 łyżki |
szpinak świeży | 200 g |
pomidory koktajlowe (czerwone) | 10 sztuk |
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat | 1 opakowanie |
Musztarda delikatesowa Prymat | 2 łyżki |
cebula czerwona | 1 sztuk |
woda | 3 łyżki |
olej | 3 łyżki |
bagietka | 1 sztuka (średnia) |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: