Przepis i sposób przygotowania na: MIELONA PIECZEŃ WIEPRZOWA Z GRZYBAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - MIELONA PIECZEŃ WIEPRZOWA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-pieczen-wieprzowa-z-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - MIELONA PIECZEŃ WIEPRZOWA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-pieczen-wieprzowa-z-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - MIELONA PIECZEŃ WIEPRZOWA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-pieczen-wieprzowa-z-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - MIELONA PIECZEŃ WIEPRZOWA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-pieczen-wieprzowa-z-grzybami4-2.jpg)
![Krok 5 - MIELONA PIECZEŃ WIEPRZOWA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielona-pieczen-wieprzowa-z-grzybami5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 1,2 kg |
bułka namoczona w mleku | 2 szt |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
cebula | 2 szt |
grzyby leśne | 200 gram |
olej | 2-3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do wysypania foremki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: