Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z jarmużem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielone z jarmużem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-jarmuzem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielone z jarmużem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-jarmuzem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielone z jarmużem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-jarmuzem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielone z jarmużem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-jarmuzem-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielone z jarmużem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-jarmuzem-i-pieczarkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielone z jarmużem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielone-z-jarmuzem-i-pieczarkami6-2.jpg)
mięso mielone | 1/2 kg |
jarmuż | 150 g |
pieczarki | 300 g |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2-3 łyżki |
sól i pieprz | |
masło | |
olej do smażenia | |
ser żółty | 150 g |
sos grzybowy | 1 op |
sos pieczarkowy | 1 op |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: