Przepis i sposób przygotowania na: Mielony z natką i musztardą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mielony z natką i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielony-z-natka-i-musztarda1-2.jpg)
![Krok 2 - Mielony z natką i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielony-z-natka-i-musztarda2-2.jpg)
![Krok 3 - Mielony z natką i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielony-z-natka-i-musztarda3-2.jpg)
![Krok 4 - Mielony z natką i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielony-z-natka-i-musztarda4-2.jpg)
![Krok 5 - Mielony z natką i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielony-z-natka-i-musztarda5-2.jpg)
![Krok 6 - Mielony z natką i musztardą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mielony-z-natka-i-musztarda6-2.jpg)
mięso mielone | 60 dkg |
czosnek | 3 ząbki |
jajko | 1 sztuka |
natka pietruszki | 2 łyżki |
musztarda | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: