Przepis i sposób przygotowania na: Mięsko wieprzowe w sosie chrzanowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięsko wieprzowe w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-wieprzowe-w-sosie-chrzanowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięsko wieprzowe w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-wieprzowe-w-sosie-chrzanowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięsko wieprzowe w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miesko-wieprzowe-w-sosie-chrzanowym3-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 800 gram |
cebula | 3 szt |
pieczarki | 5 szt |
chrzan tarty | 1 słoiczek |
mąka pszenna | 1,5 łyżki |
woda | 1/2 szkl |
sól | |
pieprz | |
papryka czerwona | |
czosnek | 1 ząbek |
smietana 18% | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: