Przepis i sposób przygotowania na: Mięso mielone po rosyjsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mięso mielone po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-mielone-po-rosyjsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Mięso mielone po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-mielone-po-rosyjsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Mięso mielone po rosyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mieso-mielone-po-rosyjsku3-2.jpg)
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 600 g |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
por | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
śmietana 18 proc | 150 g |
bulion | 300 ml |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżeczki |
majeranek | 4 gałązki |
sól | |
pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: