Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w soku cytrynowym na czerwono
Kroki postępowania
Ryby rozmrozić i polać sokiem z cytryny i odstawić na ok. 30 min.
![Krok 1 - Mintaj w soku cytrynowym na czerwono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-soku-cytrynowym-na-czerwono1-2.jpg)
![Krok 2 - Mintaj w soku cytrynowym na czerwono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-soku-cytrynowym-na-czerwono2-2.jpg)
![Krok 3 - Mintaj w soku cytrynowym na czerwono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-soku-cytrynowym-na-czerwono3-2.jpg)
![Krok 4 - Mintaj w soku cytrynowym na czerwono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mintaj-w-soku-cytrynowym-na-czerwono0-2.jpg)
płaty rybne mintaj | |
cytrynka | 1/2 |
Pieprz biały mielony Prymat | szczypta |
majeranek | 1/4 łyżeczki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
Koperek suszony Prymat | szczypta |
sól | szczypta |
jajko | |
olej do smażenia | |
estragon | 1/4 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: