Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w sosie z bulgurem
Kroki postępowania
Cebule obieram i kroję w kostkę.
filet z mintaja | 3 kostki |
bulgur | 1/3 szklanki |
pomidorki koktajlowe | 5 sztuk |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 do smaku |
natka pietruszki | 1 do smaku |
olej | 1 do smaku |
mozzarella | 1/2 kulki |
przecier pomidorowy | 2 szklanki |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Bazylia suszona Prymat | 1/2 łyżeczki |
oregano | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: