Przepis i sposób przygotowania na: Miszmasz na patyku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Miszmasz na patyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miszmasz-na-patyku1-2.jpg)
![Krok 2 - Miszmasz na patyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miszmasz-na-patyku2-2.jpg)
![Krok 3 - Miszmasz na patyku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/miszmasz-na-patyku0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 2 szt |
pieczareki całe | 100 g |
ser żółty | 200 g |
por | 1 szt |
boczek | 10 plastrów |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 1 łyżka |
papryka mielona | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: