Przepis i sposób przygotowania na: Mitaj w sosie śmietanowo- koperkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mitaj w sosie śmietanowo- koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mitaj-w-sosie-smietanowo-koperkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Mitaj w sosie śmietanowo- koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mitaj-w-sosie-smietanowo-koperkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Mitaj w sosie śmietanowo- koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mitaj-w-sosie-smietanowo-koperkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Mitaj w sosie śmietanowo- koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mitaj-w-sosie-smietanowo-koperkowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Mitaj w sosie śmietanowo- koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mitaj-w-sosie-smietanowo-koperkowym5-2.jpg)
filet z mintaja | 3 szt |
sól do smaku | szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 1 szt |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 12% | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
koperek | 1 łyżka |
bulion | 300 ml |
masło do smażenia | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: