Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta z wołowiną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Młoda kapusta z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-wolowina1-2.jpg)
Delikatnie podlewamy ją wodą i smażymy do miękkości. W trakcie smażenia doprawiamy do smaku. Pokrojone w plasterki pieczarki przysmażamy na oleju i doprawiamy smaku.
![Krok 2 - Młoda kapusta z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-wolowina2-2.jpg)
![Krok 3 - Młoda kapusta z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-wolowina3-2.jpg)
![Krok 4 - Młoda kapusta z wołowiną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mloda-kapusta-z-wolowina4-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 500 gram |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
pieczarki | 300 gram |
młoda kapusta | 1 sztuka |
olej | do smażenia |
cebula | 1 sztuka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
czosnek | 2 ząbki |
Delikatnie podlewamy ją wodą i smażymy do miękkości. W trakcie smażenia doprawiamy do smaku. Pokrojone w plasterki pieczarki przysmażamy na oleju i doprawiamy smaku.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: