Przepis i sposób przygotowania na: Morszczuk zapiekany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Morszczuk zapiekany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-zapiekany1-2.jpg)
Na patelni rozgrzewam tłuszcz i smażę rybę, uprzednio panierowaną w mące, na rumiano.
![Krok 2 - Morszczuk zapiekany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-zapiekany2-2.jpg)
![Krok 3 - Morszczuk zapiekany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-zapiekany3-2.jpg)
![Krok 4 - Morszczuk zapiekany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/morszczuk-zapiekany4-2.jpg)
filet z morszczuka | 1 kg |
cebula biała | 2 sztuki |
pomidory | 3 sztuki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 opakowanie |
mąka | do obtoczenia |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: