Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso
Kroki postępowania
![Krok 1 - Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-podwojnie-czekoladowe-z-espresso4-2.jpg)
![Krok 2 - Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-podwojnie-czekoladowe-z-espresso5-2.jpg)
![Krok 3 - Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-podwojnie-czekoladowe-z-espresso3-2.jpg)
![Krok 4 - Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-podwojnie-czekoladowe-z-espresso1-2.jpg)
![Krok 5 - Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-podwojnie-czekoladowe-z-espresso2-2.jpg)
![Krok 6 - Muffiny podwójnie czekoladowe z espresso foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/muffiny-podwojnie-czekoladowe-z-espresso0-2.jpg)
mąka pszenna | 300 g |
masło | 125 g |
czekolada gorzka | 100 g |
czekolada mleczna | 100 g |
cukier drobny | 80 g |
maślanka | 100 ml |
espresso | 30 ml |
kakao | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 ½ łyżeczki |
proszek do pieczenia | ½ łyżeczki |
jajko | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: