Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki ze szpinakiem i fetą
Odstawiłam z ognia i do lekko przestudzonego wrzuciłam ser feta pokrojony w kostkę.
Farsz wyłożyłam na naleśniki. Posypałam startym serem żółtym. Zapiekłam 2 minuty w mikrofalówce.
1/2 czyli opakowania sera feta około 130 g (półtłusty) | |
2 duże ząbki czosnku | |
dwie łyżki masła | |
8-10 sztuk usmażonych naleśników | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
300 g żółtego sera |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: