Przepis i sposób przygotowania na: Nototenia w pieczarkach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach1-2.jpg)
![Krok 2 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach2-2.jpg)
![Krok 3 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach3-2.jpg)
![Krok 4 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach4-2.jpg)
![Krok 5 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach5-2.jpg)
![Krok 6 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach6-2.jpg)
![Krok 7 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach7-2.jpg)
![Krok 8 - Nototenia w pieczarkach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/nototenia-w-pieczarkach8-2.jpg)
nototenia | 2 sztuki |
cytryna | 1/2 sztuki |
pieczarki | 4 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
olej do smażenia | 6 łyżek |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: