Przepis i sposób przygotowania na: Odwrócony sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Odwrócony sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Odwrócony sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Odwrócony sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Odwrócony sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-sernik-na-zimno4-2.jpg)
![Krok 5 - Odwrócony sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-sernik-na-zimno5-2.jpg)
![Krok 6 - Odwrócony sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-sernik-na-zimno6-2.jpg)
ser biały | 70 dag |
margaryna | 1 kostka |
cukier | 1,5 szkl |
żółtko jajek | 4 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 opakowanie |
cukier waniliowy | 2 opakowania |
mleko 3,2% | 1/2 l |
galaretka truskawkowa | 1 szt |
truskawki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: