Przepis i sposób przygotowania na: Ogniste chili szefa kuchni
Kroki postępowania
Przepis znajduje się na moim blogu Kuchenne rozterki początkującej blogerki http://gorzko-gorzki.blogspot.com/
wołowina | 1 kg |
olej | 1/4 szklanki |
cebula | 1 |
papryka zielona | 1 |
pieczarki | 115 g |
czosnek ząbki | 2 |
pomidory bez skóry | 4 szklanka |
sól | 2 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyzeczka |
chili | 2 łyżka |
fasola czerwona z puszki | 550 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: