Przepis i sposób przygotowania na: Ogniste zielone curry z dorszem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ogniste zielone curry z dorszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-zielone-curry-z-dorszem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ogniste zielone curry z dorszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-zielone-curry-z-dorszem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ogniste zielone curry z dorszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-zielone-curry-z-dorszem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ogniste zielone curry z dorszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-zielone-curry-z-dorszem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ogniste zielone curry z dorszem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ogniste-zielone-curry-z-dorszem5-2.jpg)
filet z dorsza | 0,5 kg |
mleko kokosowe | 1 puszka |
pasta curry zielona | 50 g |
cebula | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
brokuły | ok. 30 dkg |
mielona trawa cytrynowa | |
sos rybny | |
sos chili | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: