Przepis i sposób przygotowania na: Orientalne gołąbki z bakłażana z rodzynkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Orientalne gołąbki z bakłażana z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orientalne-golabki-z-baklazana-z-rodzynkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Orientalne gołąbki z bakłażana z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orientalne-golabki-z-baklazana-z-rodzynkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Orientalne gołąbki z bakłażana z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orientalne-golabki-z-baklazana-z-rodzynkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Orientalne gołąbki z bakłażana z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orientalne-golabki-z-baklazana-z-rodzynkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Orientalne gołąbki z bakłażana z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/orientalne-golabki-z-baklazana-z-rodzynkami5-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
łopatka bez kości | 20 dag |
jajko | 1 szt |
morele suszone | 6 szt |
figi | 6 szt |
rodzynki | 2 garście,sułtanki |
bulion warzywny | 250 ml |
sól | |
pieprz | |
imbir | |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: