Przepis i sposób przygotowania na: Ostry sos paprykowy do słoików
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ostry sos paprykowy do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostry-sos-paprykowy-do-sloikow1-2.jpg)
![Krok 2 - Ostry sos paprykowy do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostry-sos-paprykowy-do-sloikow2-2.jpg)
![Krok 3 - Ostry sos paprykowy do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostry-sos-paprykowy-do-sloikow3-2.jpg)
![Krok 4 - Ostry sos paprykowy do słoików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ostry-sos-paprykowy-do-sloikow4-2.jpg)
papryka czerwona | 3 kg |
czosnek | 3 główki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 3 słoiczki |
cukier | 500 g |
ocet 10 % | 1 szkl |
sól | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: