Przepis i sposób przygotowania na: Paella z surimi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi1-2.jpg)
Na osobnej patelni podsmażamy paluszki z czosnkiem granulowanym, sokiem z cytryny, curry i natką pietruszki, solą i pieprzem.
![Krok 2 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi2-2.jpg)
![Krok 3 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi3-2.jpg)
![Krok 4 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi4-2.jpg)
![Krok 5 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi5-2.jpg)
![Krok 6 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi6-2.jpg)
![Krok 7 - Paella z surimi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paella-z-surimi7-2.jpg)
paluszki surimi | 1 paczka |
ryż do risotto | 150 g |
papryka | 150 g |
cebula | 1 szt |
bulion drobiowy | 500 ml |
koncentrat pomidorowy | 70 g |
groszek mrożony | 200 g |
pomidorki koktajlowe | 10 szt |
curry | |
sól i pieprz | |
Czosnek suszony Prymat | |
sok z cytryny | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: