Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane udka z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Panierowane udka z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-udka-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Panierowane udka z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-udka-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Panierowane udka z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/panierowane-udka-z-kurczaka0-2.jpg)
udka z kurczaka | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
płatki kukurydziane | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
bulion | 1/2 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: