Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKA FASZEROWANA MIELONYM i SEREM CAMEMBERT
Kroki postępowania
![Krok 1 - PAPRYKA FASZEROWANA MIELONYM i SEREM CAMEMBERT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-mielonym-i-serem-camembert1-2.jpg)
![Krok 2 - PAPRYKA FASZEROWANA MIELONYM i SEREM CAMEMBERT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-mielonym-i-serem-camembert2-2.jpg)
![Krok 3 - PAPRYKA FASZEROWANA MIELONYM i SEREM CAMEMBERT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-mielonym-i-serem-camembert3-2.jpg)
Na zdjęciu jest również cukinia, ponieważ robiłam te dwie rzeczy w jednakowym czasie.
![Krok 4 - PAPRYKA FASZEROWANA MIELONYM i SEREM CAMEMBERT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-mielonym-i-serem-camembert4-2.jpg)
![Krok 5 - PAPRYKA FASZEROWANA MIELONYM i SEREM CAMEMBERT foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-mielonym-i-serem-camembert5-2.jpg)
papryka czerwona | 4 SZT |
mięso mielone | 400 G |
ryż | 1 WORECZEK |
keczup | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
cebula | 1 szt |
ser camembert | 1/2 op |
Bazylia suszona Prymat | |
tymianek | |
Imbir mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: