Przepis i sposób przygotowania na: papryka faszerowana mięsem i ryżem z sosem pomidorowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - papryka faszerowana mięsem i ryżem z sosem pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-i-ryzem-z-sosem-pomidorowym1-2.jpg)
![Krok 2 - papryka faszerowana mięsem i ryżem z sosem pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-i-ryzem-z-sosem-pomidorowym2-2.jpg)
![Krok 3 - papryka faszerowana mięsem i ryżem z sosem pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryka-faszerowana-miesem-i-ryzem-z-sosem-pomidorowym3-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 0.8 kg |
papryka czerwona | 8 szt |
ryż | 1 szaszetka 100g |
cebula biała | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 8 szt |
przecier pomidorowy | 1 litr |
sól i pieprz | do smaku |
śmietana | 4 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
bulion warzywny | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: