Przepis i sposób przygotowania na: Paprykarz z tuńczyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Paprykarz z tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Paprykarz z tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczyka2-2.jpg)
![Krok 3 - Paprykarz z tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Paprykarz z tuńczyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/paprykarz-z-tunczyka4-2.jpg)
tuńczyk | 2 puszki |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
marchewka | 1 |
koncentrat pomidorowy | 5 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 1/2 szklanki |
ryż | 50 g |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: