Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKI FASZEROWANE
Kroki postępowania
![Krok 1 - PAPRYKI FASZEROWANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane1-2.jpg)
![Krok 2 - PAPRYKI FASZEROWANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane2-2.jpg)
![Krok 3 - PAPRYKI FASZEROWANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane3-2.jpg)
![Krok 4 - PAPRYKI FASZEROWANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane4-2.jpg)
minut.
![Krok 5 - PAPRYKI FASZEROWANE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/papryki-faszerowane5-2.jpg)
papryka żółta | 1 kg |
mięso mielone | 300 gram |
kasza gryczana | 100 gram |
pieczarki | 200 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
koperek | 1 pęczek |
boczek wędzony | 100 gram |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
chilli | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: