Przepis i sposób przygotowania na: Pascha kajmakowa z bakaliami
Kroki postępowania
Żółtka i 300 g masy kajmakowej przełożyć do miski, którą należy umieścić nad garnkiem z gotującą się wodą.
Ubijać, aż masa stanie się puszysta i zrobi się gorąca. Wrzucić napęczniałą żelatynę, a kiedy się rozpuścić dodawać po kawałku masła.
![Krok 1 - Pascha kajmakowa z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pascha-kajmakowa-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pascha kajmakowa z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pascha-kajmakowa-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pascha kajmakowa z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pascha-kajmakowa-z-bakaliami3-2.jpg)
Wyjąć paschę z foremki, polać po wierzchu podgrzanym, ale nie gorącym kajmakiem, rozpuszczoną czekoladą i prażonymi orzechami. Smacznego :)
![Krok 4 - Pascha kajmakowa z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pascha-kajmakowa-z-bakaliami4-2.jpg)