Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z fasoli do chleba
Przygotuj od razu więcej pasty z fasoli. Jest pyszna, sycąca i pożywna. Nadaje się do kanapek przygotowywanych na kolację, jak i tych zabieranych do pracy. Ciekawa alternatywa dla pasty jajecznej, z awokado czy makreli. Polecam.
Aby pasta wyszła idealna w smaku koniecznie przed przygotowaniem przepisu, przeczytaj dokładnie opis.
Kroki postępowania
Następnego dnia zagotowuję fasolę w garnku bez przykrycia, odlewam wodę, a fasolę zalewam świeżą, gorącą wodą. Tym razem gotuję fasolę pod przykryciem, aż fasola będzie miękka.
![Krok 1 - Pasta z fasoli do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-fasoli-do-chleba1-2.jpg)
![Krok 2 - Pasta z fasoli do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-fasoli-do-chleba2-2.jpg)
![Krok 3 - Pasta z fasoli do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-fasoli-do-chleba3-2.jpg)
![Krok 4 - Pasta z fasoli do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasta-z-fasoli-do-chleba0-2.jpg)