Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet18-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet19-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet20-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet21-2.jpg)
kurczak | 1,5 kg |
podgardle surowe | 0,5 kg |
wątróbka drobiowa | 200 g |
łopatka wieprzowa | 0,5 kg |
cebula | 3 szt |
marchew | 4 szt |
seler | 1/4 szt |
jajko | 4 szt |
bułka czerstwa | 2 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
pieprz | |
sól | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: