Przepis i sposób przygotowania na: pasztet wieprzowo-drobiowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - pasztet wieprzowo-drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wieprzowo-drobiowy1-2.jpg)
![Krok 2 - pasztet wieprzowo-drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wieprzowo-drobiowy2-2.jpg)
![Krok 3 - pasztet wieprzowo-drobiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-wieprzowo-drobiowy3-2.jpg)
boczek surowy | 0,5 kg |
wątróbka | 0,5 kg |
udziec z indyka | 0,5 kg |
cebula | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
bułka duża | 2 szt |
jajko | 3 szt |
sól | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: