Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z wątróbek drobiowych
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pasztet z wątróbek drobiowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobek-drobiowych4-2.jpg)
![Krok 2 - Pasztet z wątróbek drobiowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobek-drobiowych5-2.jpg)
![Krok 3 - Pasztet z wątróbek drobiowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobek-drobiowych6-2.jpg)
![Krok 4 - Pasztet z wątróbek drobiowych foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pasztet-z-watrobek-drobiowych7-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 1 kg |
masło | 2 kostki |
cebula biała | 2 sztuki |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
wino czerwone | 200 ml |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
tymianek | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: