Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka w sosie koperkowo-ziołowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pekinka w sosie koperkowo-ziołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinka-w-sosie-koperkowoziolowym2-2.jpg)
![Krok 2 - Pekinka w sosie koperkowo-ziołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinka-w-sosie-koperkowoziolowym1-2.jpg)
![Krok 3 - Pekinka w sosie koperkowo-ziołowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pekinka-w-sosie-koperkowoziolowym0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 główki |
cebula | 1 sztuka |
ogórek świeży | 1 sztuka |
ogórek małosolny | 3 sztuki |
pomidor | 2 sztuki |
oliwa | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
koper | 1 gałązka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
ocet winny | do smaku |
papryka czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: