Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane mięsem i papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarki faszerowane mięsem i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-i-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarki faszerowane mięsem i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-i-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarki faszerowane mięsem i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-i-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarki faszerowane mięsem i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-i-papryka4-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarki faszerowane mięsem i papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarki-faszerowane-miesem-i-papryka5-2.jpg)
pieczarki | 4 szt |
mięso mielone wieprzowe | 2 łyżki |
cebula biała | 2 plastry |
olej do smażenia | |
papryka czerwona | 2 plastry |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do samku |
mozzarella | 2 łyżki tartej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: