Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa25-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa26-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa27-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa28-2.jpg)
![Krok 5 - Pieczarkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczarkowa24-2.jpg)
porcje rosołowe | 0,5 - 1 kg |
pieczarki | 30-50 dag |
marchewka | 1 mała |
selera | mały kawałek |
pietruszka | 1 mała |
kostka grzybowa Kucharek | 1 |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
pieprz | |
śmietana | |
ugotowany makaron | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: