Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

PIECZARKOWE RACUCHY

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
mąka pszenna 9 łyżka
mąka ziemniaczana 3 łyżka
wędlina 250 gram
cebula 1 szt
czosnek 3 ząbek
ser żółty 200 gram
pieczarki 200 gram
ogórek konserwowy 1 szt
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
olej
kukurydza w puszce 2 łyżka
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZARKOWE RACUCHY

pieczarki pokroić w drobną kostkę,podsmażyć na oleju,wędlinę pokroić też w drobną kostkę,cebulę,czosnek i ogórek posiekać,ser zetrzeć na tarce.Wszystkie składniki dokładnie wymieszać dodając pół szklanki wody i przyprawy.
Porcje masy układać na rozgrzanym oleju i usmażyć,podając polej keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

natalia.doradca 04.03.2014 23:28
ciekawy przepis
mirosława4 02.02.2014 16:44
ciekawy przepis
Dorian 15.09.2013 12:10
ciekawa koncepcja
agnieszka214 13.07.2013 13:34
fajnei połączenie smaku
MagdaXXX 24.04.2013 21:04
takich nie jadłam
fotoviderek 08.04.2013 09:19
Super połączenie. Pycha :)
Łukasz15 04.04.2013 08:44
Świetny przepis
RenataZ-et 13.02.2013 23:03
świetny pomysł :)
Seba 18.01.2013 09:15
pycha
PIOTR11 09.01.2013 08:18
fajny pomysł
Ada-Gaba 09.01.2013 07:33
extra przepis
Jodaj 09.11.2012 11:38
super :)
olkaaa 03.11.2012 10:22
fajny pomysł
IZABELA29 03.11.2012 09:46
ja pewnie wolałabym tylko z pieczarkami,,, z wędlina takie racuszki będą dla mnie za ciężkie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak