Przepis i sposób przygotowania na: PIECZARKOWE RACUCHY
Porcje masy układać na rozgrzanym oleju i usmażyć,podając polej keczupem.
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 9 łyżka |
mąka ziemniaczana | 3 łyżka |
wędlina | 250 gram |
cebula | 1 szt |
czosnek | 3 ząbek |
ser żółty | 200 gram |
pieczarki | 200 gram |
ogórek konserwowy | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | |
kukurydza w puszce | 2 łyżka |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: