Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona rolada boczkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczona rolada boczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-rolada-boczkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczona rolada boczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-rolada-boczkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczona rolada boczkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczona-rolada-boczkowa3-2.jpg)
boczek | 1,5 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1,5 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
kminek Prymat | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
tymianek | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
czosnek | 4 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
ziele angielskie | |
cebula | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: