Przepis i sposób przygotowania na: Pierniczki katarzynki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierniczki katarzynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-katarzynki1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierniczki katarzynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-katarzynki2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierniczki katarzynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-katarzynki3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierniczki katarzynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-katarzynki4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierniczki katarzynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-katarzynki5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierniczki katarzynki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierniczki-katarzynki6-2.jpg)
miód prawdziwy | 470 g |
olej kokosowy | 2 łyżki |
aromat rumowy | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
mąka tortowa | 400 g |
Cynamon mielony Prymat | 2 łyżeczki |
goździki mielone | 1/3 łyżeczki |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kardamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
kakao | 1 łyżeczka |
woda | do posmarowania pierników |
czekolada gorzka | 200 g |
lukier biały | lub zielony plastyczny opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: