Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ruskie z boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi ruskie z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi ruskie z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi ruskie z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-boczkiem4-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi ruskie z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-boczkiem5-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi ruskie z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-boczkiem6-2.jpg)
mąka pszenna | 60 dag |
gorąca woda | 350 ml |
jajko | 1 sztuka |
ziemniaki ugotowane | 70 dag |
twaróg | 20 dag |
jajko | 1 sztuka |
boczek parzony | 35 dag |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: