Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ruskie z miętą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta6-2.jpg)
![Krok 7 - Pierogi ruskie z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie-z-mieta7-2.jpg)
mąka pszenna | 350 g |
woda ciepła | 250 ml - gorąca woda |
sól | 1/3 łyżeczki |
ziemniaki młode | 600 g |
ser biały | 200 g |
cebula biała | 1 szt |
mięta świeża siekana | 2-3 łyżki |
olej rzepakowy | do smażenia |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: