Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-pieczarkami4-2.jpg)
mąka pszenna | 0,5 kg |
olej | 3 łyżki |
woda ciepła | 1 szklanka |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
pieczarki | 20 deko |
cebula biała | |
kminek | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: