Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki chińskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki chińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-chinskie2-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki chińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-chinskie3-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki chińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-chinskie4-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki chińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-chinskie1-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki chińskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-chinskie0-2.jpg)
mąka | 2.5 szkl |
olej | 4 łyżki |
mięso mielone | 40 dag |
kapusta pekińska | 1 szt |
cebula | 1 duża |
sos sojowy | do smaku |
olej sezamowy | 4 łyżki |
pieprz | |
mąka do podsypania | |
olej do smażenia | |
woda | 1 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: