Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki smażone na oleju
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki smażone na oleju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-smazone-na-oleju1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki smażone na oleju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-smazone-na-oleju2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki smażone na oleju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-smazone-na-oleju3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki smażone na oleju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-smazone-na-oleju4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki smażone na oleju foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-smazone-na-oleju5-2.jpg)
pieczarki | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
pierś z kurczaka | 0,5 szt |
olej do smażenia |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa kebab- gyros Prymat |
mąka | 0,5 kg |
sól | 15 gram |
cukier | 15 gram |
olej | 5 łużek |
woda ciepła | 3/4 szkl |
mleko | 1/4 szkl |
drożdże | 1/4 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: