Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne muffiny z oliwkami i fetą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantne muffiny z oliwkami i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-muffiny-z-oliwkami-i-feta1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantne muffiny z oliwkami i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-muffiny-z-oliwkami-i-feta2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantne muffiny z oliwkami i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-muffiny-z-oliwkami-i-feta3-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantne muffiny z oliwkami i fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-muffiny-z-oliwkami-i-feta0-2.jpg)
mąka pszenna | 275 g |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżecz. |
proszek do pieczenia | 2 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1/2 łyżecz. |
bazylia | 1 łyżecz. |
oregano | 1 łyżecz. |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżecz. |
mleko | 125 ml |
jogurt naturalny | 150 ml |
olej | 6 łyż. |
jajko | 1 szt. |
feta | 150 g |
suszone pomidory | 2 łyżecz. |
oliwki | 160 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: