Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny gulasz w bułce- inspiracja przepisem "Boeuf strogonow po Michelsku"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantny gulasz w bułce- inspiracja przepisem "Boeuf strogonow po Michelsku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-gulasz-w-bulce-inspiracja-przepisem-boeuf-strogonow-po-michelsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantny gulasz w bułce- inspiracja przepisem "Boeuf strogonow po Michelsku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-gulasz-w-bulce-inspiracja-przepisem-boeuf-strogonow-po-michelsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantny gulasz w bułce- inspiracja przepisem "Boeuf strogonow po Michelsku" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantny-gulasz-w-bulce-inspiracja-przepisem-boeuf-strogonow-po-michelsku3-2.jpg)
bułki | 10 sztuk |
szynka wieprzowa | 800 gram |
pieczarki | 350 gram |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
papryka zielona | 1/4 sztuki |
papryka żółta | 1/4 sztuki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 mała pepperoni |
soczewica czerwona | 1/2 szklanki |
pomidor | 1 sztuka |
przecier pomidorowy | 1 mały słoiczek |
cebula biała | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 50 gram |
przyprawy | 1 łyżeczka do steków i 1 gajowego |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
przyprawa w płynie | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: