Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica w brokułowo-kalafiorowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Polędwica w brokułowo-kalafiorowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-w-brokulowo-kalafiorowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Polędwica w brokułowo-kalafiorowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-w-brokulowo-kalafiorowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Polędwica w brokułowo-kalafiorowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-w-brokulowo-kalafiorowej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Polędwica w brokułowo-kalafiorowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/poledwica-w-brokulowo-kalafiorowej-panierce4-2.jpg)
polędwica wieprzowa | 600 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | do smaku |
brokuł | 1/4 |
kalafior | 1/4 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
jajko | 1 |
masło klarowane | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: