Przepis i sposób przygotowania na: Pomarańczowa Izaura
Kroki postępowania
Masło ,cukier,cukier waniliowy i kakao podlewamy 5 łyżkami wody i gotujemy około 3-4 minut. Zdejmujemy z ognia studzimy.
![Krok 1 - Pomarańczowa Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-izaura1-2.jpg)
![Krok 2 - Pomarańczowa Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-izaura2-2.jpg)
Delikatnie wmieszać do ciasta wcześniej ubitą na sztywno pianę z białek, tak przygotowane ciasto wylać na wyłożoną pergaminem formę o wym 25/30 cm
![Krok 3 - Pomarańczowa Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-izaura3-2.jpg)
![Krok 4 - Pomarańczowa Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-izaura4-2.jpg)
Po upieczeniu na jeszcze ciepłym serniku rozprowadzamy zostawioną wcześniej polewę, posypujemy dowolną posypką.
Słodkich wypieków!
![Krok 5 - Pomarańczowa Izaura foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pomaranczowa-izaura5-2.jpg)