Przepis i sposób przygotowania na: Ponętny przekładaniec
Kroki postępowania
Margarynę ucieramy z cukrem i dodajemy po jednym jajku następnie kolejno resztę składników. Banany rozgniatamy widelcem i dodajemy do ciasta blaszkę smarujemy tłuszczem ,posypujemy wiórkami kokosowymi i wlewamy ciasto wcześniej dokładnie wymieszane Pieczemy w temperaturze 170 stopni 35 minut.
![Krok 1 - Ponętny przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ponetny-przekladaniec1-2.jpg)
Banany rozgniatamy widelcem , a schłodzoną śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i fixami , mieszamy dokładnie z rozgniecionymi bananami .
![Krok 2 - Ponętny przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ponetny-przekladaniec2-2.jpg)
![Krok 3 - Ponętny przekładaniec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ponetny-przekladaniec0-2.jpg)