Przepis i sposób przygotowania na: Porzeczkowe brownie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Porzeczkowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowe-brownie1-2.jpg)
![Krok 2 - Porzeczkowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowe-brownie2-2.jpg)
![Krok 3 - Porzeczkowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowe-brownie3-2.jpg)
![Krok 4 - Porzeczkowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowe-brownie4-2.jpg)
![Krok 5 - Porzeczkowe brownie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/porzeczkowe-brownie5-2.jpg)
czekolada gorzka | 200 gram |
mąka pszenna | 110 gram |
kakao | 1 łyżka |
kawa | 1 łyżka, fusiata |
masło | 200 gram |
cukier puder | 150 gram |
jajko | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
śmietanka | 250 ml, 30% |
ser biały | 200 gram, z wiaderka |
cukier puder | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
czerwona porzeczka | ok 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: